Barva na světlý textil, 63 pomerančová, 70g
Barva na světlý textil, 63 pomerančová, 70g
Předchozí keyboard_arrow_left
Další keyboard_arrow_right
zoom_in
Barva na světlý textil, 63 pomerančová, 70g
Barva na světlý textil, 63 pomerančová, 70g

Barva na světlý textil, 63 pomerančová, 70g


Krásně barevné obrázky, které se vám nevyperou vytvoříte s barvami na textil ARTEMISS. Vytvořte si třeba originální tričko, stylovou nákupní tašku, neotřel.
80,00 Kč
66,12 Kč bez DPH

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 80,00 Kč

Artemiss
TE701/63
8592972907378
24 Rok(ů)
3 Rok(ů)
Poslední kus
1 ks
do 4 dnů
Centrální sklad

Barva je určená především na světlé materiály. Pro zdobení tmavých a pestrých podkladů používejte barvu na tmavý textil. Rozdíl mezi barvou na světlý a tmavý textil je ten, že barva na světlý textil se vsákne do vláken, oproti tomu barva na tmavý textil zůstává více na povrchu. Z toho důvodu barva na světlý textil tolik nekryje. Její výhodou jsou zářivé a výrazné odstíny. Jednoduše řečeno, složka která pomáhá barvám na tmavý textil ,,zamaskovat" podklad, způsobuje na světlém textilu méně výrazné odstíny.

Na většinu přírodních materiálů, polyester a směsi. Pokud si nejste jisti složením, vyzkoušejte na kousku látky. 

Můžete nanášet štětcem, tupováním, razítkováním... 

Její konzistence nedovoluje stříkání rozprašovačem. Do rozprašovače použijte raději barvu na hedvábí.

Barva je vhodná jak pro tvoření s dětmi, tak i pro zkušené výtvarnice a výtvarníky.

Vodou ředitelná, to znamená, že pomůcky umyjete obyčejnou vodou a nepotřebujete žádná zvláštní ředidla. Pokud potřebujete barvu řidší, můžete ji mírně naředit vodou, ale ne příliš, abychom nesnížili poměr pojiva. Na větší ředění používejte ředidlo na světlý textil Pro Art.

Pracovní postup:

Lahvičku dobře protřepejte nebo promíchejte. Malovanou plochu podložte papírem nebo kartonem, aby barva neprosákla. Barvu naneste na textil a nechte zaschnout. Potom několik minut zažehlujte přes papír. Doporučujeme pečící papír. Nepoužívejte napařování. Pokud nebudete látku do týdne prát, nemusíte zažehlovat. Hotový výrobek perte a žehlete podle pokynů výrobce textilu, nejlépe z rubu. Neperte v páře.

Skladování:

Skladujte v dobře uzavřených obalech, při pokojové teplotě. Zabraňte přímému slunečnímu svitu a vysokým teplotám. Nesmí zmrznout. Rozvrstvení barvy při delším skladování není na závadu.

Tip: Textil je dobré před malováním vyprat.

Parametry

pomerančová
70
chat Komentáře (0)
Loading...